Kliniek > Dierenartsen

Hanneke VerhoevenMijn naam is Hanneke Verhoeven. Eind 2000 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Ik heb sindsdien in een aantal zeer verschillende praktijken gewerkt. Ik begon in Twente en ben via Leiden in 2011 in de regio Den Bosch terecht gekomen. Hier heb ik vervolgens een aantal jaar waarnemingen gedaan. Dit heeft mij de kans gegeven met veel klinieken, collega's en werkwijzen kennis te maken. Begin 2012 heb ik ook in DAP Bommelerwaard Zuid met veel plezier een aantal maanden waargenomen. Ik ben dan ook heel blij met het vaste plekje dat ik in dit leuke team heb gekregen sinds 1 september 2015.
U kunt mij tegenkomen tijdens enkele spreekuren, zowel in Hedel als in Kerkdriel. Tijdens deze spreekuren probeer ik voor iedere patiënt een passend plan te maken. Want iedere situatie is anders. Goed luisteren naar de baasjes, inzicht krijgen in de situatie en overleggen wat de mogelijkheden zijn, vind ik hierbij erg belangrijk.
Samen met mijn man Matthijs, onze zoon Loek en dochter Rosanne, woon ik in Rosmalen. Wij houden er alle 4 van om lekker buiten te zijn. Van ravotten in de tuin, voetballen op straat tot wandelen in de Oisterwijkse bossen en kamperen in Frankrijk.