Kliniek > Dierenartsen

Manon LamoréMijn naam is Manon Lamoré. Ik heb al mijn hele leven een passie voor dieren. Voor mij was er dan ook geen andere optie dan diergeneeskunde studeren. In Januari 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Mijn bedoeling was om als paardenarts aan het werk te gaan. Maar na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, zowel met paarden als met gezelschapsdieren, bleek het werken met gezelschapsdieren toch beter bij mij te passen.
Sinds maart 2020 mag ik bij deze praktijk werken en kan ik zeggen dat ik een fijn team heb gevonden. De mentaliteit van de praktijk past goed bij mij; eerlijke diergeneeskunde, waar zowel eigenaar als dier blij van wordt. Samen met u als eigenaar wil ik graag erachter komen welke zorg uw huisdier nodig heeft. Om meer van uw dier te kunnen onderzoeken, wil ik mij verder gaan verdiepen in de echografie. Vaak krijg ik te horen dat ik rust uitstraal. Dit heeft een positieve uitwerking op de dieren waarmee ik omga, omdat ze zo minder stress ervaren.
Ik woon in Woudenberg, dus dat is niet om de hoek. Maar met plezier rijd ik deze afstand 3 keer in de week. Mijn vrije dagen besteed ik graag aan paardrijden, wandelen met de honden of gezellig samen zijn met mijn gezin.