bells

Gewijzigde openingstijden Kerkdriel Zomer 2024

De praktijk - DAP Bommelerwaard

Locatie

Hedel

Onze hoofdvestiging in Hedel op de Mezenweg 1 is doordeweeks dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00-18.00. Wij werken altijd op afspraak en zijn er volop mogelijkheden voor verdere diagnostiek. Het uitvoeren van urine- en ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek, het maken van röntgenfoto’s en het maken van echo’s behoren tot de mogelijkheden. We beschikken over goed uitgeruste operatiekamer en werken met gasaneasthesie en uitgebreide monitoring tijdens de narcose. Daarnaast hebben we een ruimte waar gebitsreigingen en -saneringen plaats vinden. U kunt telefonisch een afspraak maken.


We werken uitsluiten op afspraak en maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor overleg, het maken van afspraken of bestellen van medicijnen en voer.

Informatie

Telefoonummer :

Openingstijden

08.00 – 18.00

maandag t/m vrijdag


consulten en operaties op afspraak

consulten op afspraak

DAP Bommelerwaard Kerkdriel

Locatie

Kerkdriel

Onze vestiging in Kerdriel op Mgr. Zwijssenplein 7 is onze dependance. Deze vestiging is uitsluitend geopend op afspraak. Hier doen we kleinere consulten e vaccineren. Voor verder onderzoeken zoals röntgenfoto’s, echo’s en operaties verwijzen wij u door naar onze locatie in Hedel. 

Informatie

Telefoonummer :

Openingstijden (alleen op afspraak)

Op de woensdagochtend: speciaal Kattenspreekuur op afspraak. Honden zijn buiten dit spreekuur ook van harte welkom op woensdagochtend.

Cats

Gedurende onze openingstijden kunt
u ook terecht voor informatie,
ophalen medicijnen en voer etc.

Bel ons op

073-5994001

24 uur per dag bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen, Ook tijdens feestdagen!