bells

Gewijzigde openingstijden Kerkdriel Zomer 2024

Janneke Schoot-Loeve

Janneke Schoot-Loeve

Universiteit:
Interesse:
Gezelschapsdieren + Chirurgie
Praktijklocatie:
Hedel

Over:

In 2003 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken waargenomen. Sinds januari 2005 werk ik in deze dierenartsenpraktijk. Ik houd me voornamelijk bezig met de gezelschapsdieren. Het werk is heel divers. De ene keer staat er een pup op de behandeltafel, de andere keer een oudere kat, dan een zieke hond, geen dag is hetzelfde. De verschillende diersoorten en rassen, leeftijden en karakters maken het werk heel interessant. Als dierenarts ben je heel veelzijdig bezig. We onderzoeken dieren en maken een plan voor evt. verder onderzoek. Dat verder onderzoek kan bestaan uit urine onderzoek, het  afnemen van bloed, het maken van röntgenfoto’s of een echo.  Daarnaast opereren we veel.  Uiteraard alle routine operaties als castraties en sterilisaties, maar ook spoedoperaties zoals een darmafsluiting door een vreemd voorwerp of keizersnede bij de teef of poes bijvoorbeeld. Dat maakt het werk heel uitdagend en spannend. Je weet nooit van te voren hoe de dag gaat lopen.

Het dierentehuis in Den Bosch staat onder mijn hoede. Enkele dagdelen per week ben ik op dit asiel aan het werk. Samen met een groot aantal vrijwilligers wordt daar veel werk verzet. Nieuwe dieren worden onderzocht en de dieren worden gevaccineerd en gechipt. Alle katten worden gechipt, gecastreerd of gesteriliseerd. Kijkt u eens op website van dit asiel.

Ik vind het heerlijk om met onze hond Evy te wandelen of om te gaan paardrijden met mijn dochter of zoon.

Ik woon met Niels, Anne en Julian in Delwijnen.

Onze kliniek

Openingstijden

Openingstijden van onze kliniek

Hedel

Mezenweg 1

08.00 – 18.00

maandag t/m vrijdag

consulten en operaties op afspraak

073-5994001

Kerkdriel

Mgr Zwijsenplein 7

maandag t/m vrijdag


consulten op afspraak

0418-633590

Op de woensdagochtend: speciaal Kattenspreekuur op afspraak. Honden zijn buiten dit spreekuur ook van harte welkom op woensdagochtend.

Bel ons op

073-5994001

24 uur per dag bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen, Ook tijdens feestdagen!