bells

Gewijzigde openingstijden Kerkdriel Zomer 2024

Manon Lamoré

Manon Lamoré

Universiteit:
Interesse:
Gezelschapsdieren
Praktijklocatie:
Hedel

Over:

Mijn naam is Manon Lamoré. Ik heb al mijn hele leven een passie voor dieren. Voor mij was er dan ook geen andere optie dan diergeneeskunde studeren. In Januari 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Mijn bedoeling was om als paardenarts aan het werk te gaan. Maar na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, zowel met paarden als met gezelschapsdieren, bleek het werken met gezelschapsdieren toch beter bij mij te passen.
Sinds maart 2020 mag ik bij deze praktijk werken en kan ik zeggen dat ik een fijn team heb gevonden. De mentaliteit van de praktijk past goed bij mij; eerlijke diergeneeskunde, waar zowel eigenaar als dier blij van wordt. Samen met u als eigenaar wil ik graag erachter komen welke zorg uw huisdier nodig heeft. Mijn interesse ligt voornamelijk bij beeldvorming; als uw huisdier een echo nodig heeft zal hij bij mij terecht komen. Vaak krijg ik te horen dat ik rust uitstraal. Dit heeft een positieve uitwerking op de dieren waarmee ik omga, omdat ze zo minder stress ervaren.
Ik woon in Alphen en besteed mijn vrije dagen besteed ik graag aan paardrijden, wandelen met de honden of gezellig samen zijn met mijn gezin.

Onze kliniek

Openingstijden

Openingstijden van onze kliniek

Hedel

Mezenweg 1

08.00 – 18.00

maandag t/m vrijdag

consulten en operaties op afspraak

073-5994001

Kerkdriel

Mgr Zwijsenplein 7

maandag t/m vrijdag


consulten op afspraak

0418-633590

Op de woensdagochtend: speciaal Kattenspreekuur op afspraak. Honden zijn buiten dit spreekuur ook van harte welkom op woensdagochtend.

Bel ons op

073-5994001

24 uur per dag bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen, Ook tijdens feestdagen!