bells

Gewijzigde openingstijden Kerkdriel Zomer 2024

Natalie van Griensven-Mulders

Natalie van Griensven-Mulders

Universiteit:
Universiteit Utrecht
Interesse:
Landbouwhuisdieren dierenarts
Praktijklocatie:
Hedel

Over:

Welkom op de site van dierenartsenpraktijk Bommelerwaard waar ik sinds augustus 2020 een plaats heb gekregen binnen het gedreven, enthousiaste team van medewerkers.
Mijn naam is Natalie van Griensven-Mulders, afgestudeerd als dierenarts landbouwhuisdieren in 2001 te Utrecht. Na een aantal jaren in de Limburgse heuvels in een gemengde praktijk  waar mijn werkzaamheden zich afspeelden tussen de runderen, schapen, varkens en paarden, ben ik in 2006 in Den Bosch aan de slag gegaan als dierenarts voor gezelschapsdieren. Deze tak was mijn niet vreemd; gedurende de voorliggende jaren had ik veel meegekeken bij mijn gezelschapsdieren-collegae en hand en spandiensten verricht. Na enkele jaren heb ik mijn horizon verbreed en ben ik werkzaam geweest als dierenarts bij de NVWA; fijn om een maatschappelijke rol te vervullen…. Echter; het bloed kruipt waar het niet gaan en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik een echte practicus ben. Het contact met de mensen en hun huisdieren, het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen geeft mij ontzettend veel energie!
Die opgedane energie kan ik dan weer goed gebruiken; ik ben graag actief buiten bezig, zeilen, wandelen in de bergen of in de sneeuw of met mijn teckels in natuur.

Onze kliniek

Openingstijden

Openingstijden van onze kliniek

Hedel

Mezenweg 1

08.00 – 18.00

maandag t/m vrijdag

consulten en operaties op afspraak

073-5994001

Kerkdriel

Mgr Zwijsenplein 7

maandag t/m vrijdag


consulten op afspraak

0418-633590

Op de woensdagochtend: speciaal Kattenspreekuur op afspraak. Honden zijn buiten dit spreekuur ook van harte welkom op woensdagochtend.

Bel ons op

073-5994001

24 uur per dag bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen, Ook tijdens feestdagen!